Elektricien nodig in Amsterdam? Bel Elektrotechnisch Installatieburo J. Thijssen!

Of het nu gaat om het verhelpen van problemen of het aanleggen van nieuwe elektra, de monteurs van Elektrotechnisch Installatieburo J. Thijssen uit Amsterdam nemen uw klus vakkundig aan. Bekijk onze diensten en maak een afspraak met onze monteurs om een stroomstoring te verhelpen of uw stroomnetwerk te verbeteren.

Schakel ons in: 06 - 51 10 61 25

Achteraf betalen

Natuurlijk begrijpen wij dat u niet in staat bent om direct te betalen voor het verhelpen van een stroomstoring. U weet nooit wanneer een stroomstoring zich voordoet. Komt betalen even niet uit? Dan sturen wij zonder probleem een factuur naar u.

Stroomnetwerk aanleggen, vernieuwen en uitbreiden

Hulp bij ieder nieuwbouw- of renovatieproject

Tijdens ieder renovatie- of nieuwbouwproject is het altijd goed om na te denken over de stroom in uw huis. Bij nieuwbouw kunnen wij een steentje bijdragen aan het project door het aanleggen van elektriciteitssystemen. Bij een renovatie kunnen wij uw stroomnetwerk vernieuwen, repareren of eventueel uitbreiden door nieuwe bedrading aan te leggen.

Stroom aanleggen waar u maar wilt

Voor ons staan in alle projecten uw wensen centraal. Wij leggen stroom aan waar u maar wilt. Soms is dat een fluitje van een cent maar in sommige gevallen is het wat complexer. Juist dan komt onze jarenlange ervaring van pas! Het lukt ons altijd om voor u netjes stroom aan te leggen.

Projecten Elektrotechnisch Installatieburo J. Thijssen